Tickets

Buitengewoon Djoj heeft een all-in prijs: de activiteiten en overnachtingen zijn inbegrepen én €50 aan munten voor maaltijden en drankjes!

In april kun je je ticket nog met korting kopen! Je betaalt dan €200,- i.p.v. €210. De ticketprijs is in april dus €150,- + €50,- aan consumptiemunten en in mei €160,- + €50,- aan consumptiemunten.

Bovendien hebben wij tot 30 april een buitengewone actie: je mag gratis iemand meenemen. Het aantal duotickets is beperkt, dus wees er op tijd bij! Welke vriend of vriendin nodig jij uit voor een minivakantie in het Brabantse Someren?

Een ticket voor Buitengewoon Djoj omvat:

  • Deelname aan alle activiteiten, met uitzondering van privésessies die worden aangeboden door externe partijen (bijvoorbeeld massages en privé sessies).
  • Twee overnachtingen: je kunt kiezen uit een bed in een meerpersoonskamer of een plek voor een festivaltentje (zelf meenemen).
  • €50 aan munten te besteden bij de foodtrucks op Buitengewoon Djoj.
  • Bij het 2e gratis ticket zijn geen consumptiemunten inbegrepen. Je koopt een tegoed van €50 aan consumptiemunten.

Ga je mee op minivakantie? Koop je ticket hier.

Het festival gaat op vrijdag 24 mei vanaf 18.00 uur van start en eindigt op zondag 26 mei om 18.00 uur.

De munten die je bij je ticket krijgt zijn niet inwisselbaar voor geld. Extra munten zijn aan te schaffen tijdens het evenement, deze zijn wel inwisselbaar.

Wanneer je je inschrijving annuleert, rekenen wij €7,50 administratiekosten.